Hovedside

Fra Seigmen.no
(Omdirigert fra Forside)
Hopp til navigeringHopp til søk

S E I G M E N

Klisne Seigmenn har sitt opphav fra Tønsberg og spilte sin første konsert i '89. Før de slapp sin første utgivelse skiftet de navn til Seigmen. Dette er en ressursside som samler informasjon om utgivelser, konserter m.m

Følg Seigmen på: Facebook / Instagram / Twitter

Z E R O M A N C E R


L J U N G B L U T

Etter at Seigmen pakket sammen i 1999 startet flere av medlemmene opp Zeromancer. Allerede året etterpå var album utgitt og bandet på turne i Norge og Europa.


Ljungblut er et band som har utspring i Kim Ljung sitt soloprosjekt med samme navn. Startet forsiktig før Seigmens reunion i 2005 men har nå flere utgivelser og samt en håndfull konserter bak seg.

Følg Zeromancer på: zeromancer.com / Facebook Følg Ljungblut på: ljungblut.com / Facebook / Instagram

B I D R A ?

Det er to metoder du kan bruke om du ønsker å få endret eller lagt til innhold på Seigmenpedia.


  • Mindre endringer.

Om du ser mindre faktafeil eller ønsker til å legge til kortere info på en side, kan du enkelt trykke på "diskusjon" -> og + ved siden av "Rediger" og legge inn bidraget der. Husk å la tidligere bidrag stå og legg gjerne med navnet ditt så vi kan få kreditert deg endringen. Her er det administrator som vil legge inn endringen i selve artikkelen. Dette betyr at det kan gå noen dager til endringen blir publisert. All hjelp vil bli ført opp på kildelisten.

  • Større endringer.

Om du ønsker å bidra i større grad er det et alternativ å legge deg inn som bruker/administrator. Du vil dermed få tilgang til å gjøre endringen selv eller opprette nye sider. Om du sitter med skrivekløe og har mulighet til å skrive nyheter, artikler etc. er dette valget for deg.

  • Ufullstendinge Artikler.

Arbeidet med å legge ut en komplett diskografi blir aldri ferdig. Det er alltid mer informasjon som kan få plass, både nødvendig og av mer triviell art. Åpenbare hull derimot må tettes med en gang, og derfor flagges de på sin egen side. I første omgang er det tekster fra Klisne Seigmenns demoer som trengs en gjennomgang. Har du tips, triks eller korrekt tekst? Ta kontakt.


Ved spørsmål send epost til ole at seigmen dot no
OBS. Denne siden er frittstående og har ingen kontakt med artister eller managment.


A K T U E L T

Se Seigmen-relatert nyhetsstrøm på SEIGMEN.ORG
Nyhetsstrøm fra offisiell Zeromancer fanklubb INDUSTRYPEOPLE

- Ljungblut slapp sin andre EP Sauda 3. mars 2023 digitalt og på kassett(!!).

- Zeromancer sitt syvende album Orchestra of Knives ble gitt ut 24 september 2021. Så langt er det gitt ut tre singler fra albummet, Damned Le Monde, Mourners og Terminal Love.

- Grunnet Korona-relatert sykdom er alle konserter med Seigmen og Zeromancer utsatt på ubestemt tid.
KORSFARER FORUM
Diskusjonsforum med fokus på Seigmen, Zeromancer og Ljungblut.

K I L D E R

* Liste over kilder