Hovedside

Fra Seigmen.no
(Omdirigert fra Forside)
Hopp til:navigasjon, søk

S E I G M E N

Klisne Seigmenn har sitt opphav fra Tønsberg og spilte sin første konsert i '89. Før de slapp sin første utgivelse skiftet de navn til Seigmen. Dette er en ressursside som samler informasjon om utgivelser, konserter m.m

Følg Seigmen på: www.seigmen.com / Facebook / Instagram / Twitter

Z E R O M A N C E R


L J U N G B L U T

Etter at Seigmen pakket sammen i 1999 startet flere av medlemmene opp Zeromancer. Allerede året etterpå var album på utgitt og bandet på turne i Norge og Europa.


Ljungblut er et band som har utspring i Kim Ljung sitt soloprosjekt med samme navn. Startet forsiktig før Seigmens reunion i 2005 men har nå flere utgivelser og samt en håndfull konserter bak seg.

Følg Zeromancer på: zeromancer.com / Facebook Følg Ljungblut på: ljungblut.com / Facebook / Instagram

B I D R A ?

Det er to metoder du kan bruke om du ønsker å få endret eller lagt til innhold på Seigmenpedia.


  • Mindre endringer.

Om du ser mindre faktafeil eller ønsker til å legge til kortere info på en side, kan du enkelt trykke på "diskusjon" -> og + ved siden av "Rediger" og legge inn bidraget der. Husk å la tidligere bidrag stå og legg gjerne med navnet ditt så vi kan få kreditert deg endringen. Her er det administrator som vil legge inn endringen i selve artikkelen. Dette betyr at det kan gå noen dager til endringen blir publisert. All hjelp vil bli ført opp på kildelisten.

  • Større endringer.

Om du ønsker å bidra i større grad er det et alternativ å legge deg inn som bruker/administrator. Du vil dermed få tilgang til å gjøre endringen selv eller opprette nye sider. Om du sitter med skrivekløe og har mulighet til å skrive nyheter, artikler etc. er dette valget for deg.

  • Ufullstendinge Artikler.

Arbeidet med å legge ut en komplett diskografi blir aldri ferdig. Det er alltid mer informasjon som kan få plass, både nødvendig og av mer triviell art. Åpenbare hull derimot må tettes med en gang, og derfor flagges de på sin egen side. I første omgang er det tekster fra Klisne Seigmenns demoer som trengs en gjennomgang. Har du tips, triks eller korrekt tekst? Ta kontakt.


Ved spørsmål send epost til ole at seigmen dot no
OBS. Denne siden er frittstående og har ingen kontakt med artister eller managment.


A K T U E L T

Se Seigmen-relatert nyhetsstrøm på SEIGMEN.ORG


- Ljungblut har tegnet kontrakt med Karisma Records og albumet Villa Carlotta 5959 blir sluppet 2. november 2018. ljungblut.bandcamp.com

- Gitarist Dan Heide har sluttet i Zeromancer. Som en mulig følge av dette er den planlagte singelutvidelsen "Damned le Monde" utsatt. Opprinnelig skulle denne slippes før sommeren 2018. Nytt album tidligere planlagt til 2019 ligger også på is inntil videre. Dan Heide er fremdeles aktiv i Ljungblut.

- Seigmen gir ut en vinyl singelboks 16. desember 2017 med singler fra Enola. Boksen kan forhåndsbestilles fra i dag. seigmen.myshopify.com


Konserter Seigmen:

14.12.18: Union Scene, Drammen
18.12.18: Folken, Stavanger
19.12.18: Rockefeller, Oslo
20.12.18: Byscenen, Trondheim
21.12.18: Terminalen, Ålesund
22.12.18: Støperiet, Tønsberg

Konserter Zeromancer:

10.-11.08.19: M'Era Luna Festival

Konserter Ljungblut:

09.11.18: Papirhuset Teater, Tønsberg
10.11.18: Papirhuset Teater, Tønsberg
12.11.18: Kulturkirken Jakob, Oslo

KORSFARER FORUM
Diskusjonsforum med fokus på Seigmen, Zeromancer og Ljungblut.

K I L D E R

* Liste over kilder