Diskografi

Fra Seigmen.no
Gå til: navigasjon, søk

Komplett oversikt over Seigmen sine utgivelser, samt utgivelser som inkluderer direkte relatert materiale.

Diskografi

Album Artist Tittel Årstall
Seigmen Pluto 1992
Seigmen Ameneon 1993
Seigmen Total 1994
Seigmen Metropolis 1995
Seigmen Metropolis, The Grandmaster Recordings 1996
Seigmen Radiowaves 1997
Seigmen Monument 1999
Seigmen Rockefeller 2006
Seigmen Enola 2015
EP Artist Tittel Årstall
Seigmen Hjernen Er Alene 1994
Seigmen Döderlein 1994
Seigmen Slaver Av Solen 1996
Singel Artist Tittel Årstall
Seigmen Monsun 1993
Seigmen Lament 1995
Seigmen Metropolis 1995
Seigmen Mørkets Øy 1997
Seigmen The First Wave 1997
Seigmen The Next Wave 1997
Seigmen Döderlein 2006
Seigmen Det Finnes Alltid En Utvei 2006
Seigmen Agnus Dei / Mot I Brystet 2015
Video/DVD Artist Tittel Årstall
Seigmen Monsun 1993
Seigmen Döderlein 1994
Seigmen Total EPK 1994
Seigmen Metropolis 1995
Seigmen Give 1995
Seigmen Universal 1997
Seigmen Fra X til Døden (DVD) 2006
Seigmen Seigmen i Operaen (DVD) 2012
Demo Artist Tittel Årstall
Seigmen Det Finnes Alltid En Utvei 1990
Seigmen Ikke utgitte låter 1989 - 2008
Seigmen Coverlåter 1993 - 2015
Promo Artist Tittel Årstall
Seigmen Julehilsen fra Bulldog design 1994
Seigmen Fi-Fi Dong 1995
Seigmen Metropolis 1995
Seigmen Metropolis Dansk Promo 1995
Seigmen Radiowaves 1997
Seigmen Opera For The Crying Machinery 1997
Seigmen Universal Club Mix 1998
Seigmen Monument 1999
Samleplate Artist Tittel Årstall
Seigmen Nova 92 1992
Seigmen Rock Furore #18 1993
Seigmen Hulen fra A til Å 1993
Seigmen Norske Sleivspark 1994
Seigmen Totalnekterplata 94 1994
Seigmen Beat 10/95 1995
Seigmen Fi-Fi Dong 1995
Seigmen Sub, Volume One 1995
Seigmen The Big Buzz Rides Again 1996
Seigmen Mc Music #1 1997
Seigmen Mørkets Øy Soundtrack 1997
Seigmen Crossing All Over 1998
Seigmen Zillo festival Sampler 98 1998
Seigmen Det beste Av Norsk Musikk 1995-1996 1998
Seigmen Dobbelt Norsk 2002
Seigmen Don`t Hang The DJ 2004
Seigmen Hulen Våren 2006 2006
Seigmen P4 Bandit 2006
Seigmen Tilbake Til 90-Tallet 2007
Seigmen Athletic Sound 25 (DVD) 2010
Seigmen Sannhet på boks 2015
Bootleg Artist Tittel Årstall
Seigmen Dødens Dal, Trondheim 04.11.95 1995
Seigmen Edgar Café, Trondheim 06.11.95 1995
Seigmen Union Scene, Drammen 27.09.97 1997
Seigmen Metropol, Hengelo 29.03.98 1998
Seigmen Roskilde Festival 27.06.98 1998
Seigmen Rockefeller 05.03.99 1999
Seigmen Rockefeller 06.03.99 1999
Seigmen VHS 2004
Seigmen VHS v2 2005
Seigmen Rockefeller 16.02.06 2006
Seigmen Rockefeller 17.02.06 2006
Seigmen Rockefeller 18.02.06 2006
Seigmen VHS to DVD 2009